hu.png gb.png
   
TriStile_O.jpg
Háromkaros forgó keresztek
A háromkaros forgókereszt kis helyigényű és gazdaságos beléptető megoldás, melynek jellemzője a zökkenőmentes működés, a hosszú üzemidő és az alacsony áramfogyasztás. Felhasználóink választhatnak a standard verziók és az egyedi igények szerint kialakított megoldások közül, mely utóbbiak esetén alternatív kialakításokra és anyagok beépítésére is lehetőség nyílik. Kimagasló üzembiztonságuk révén a háromkaros forgókeresztek ideális megoldást jelentenek az irodák, ipari létesítmények, repülőterek, metróállomások és egyéb forgalmas helyek számára.

Tristile SlimStile DL600-645

GlasStile_GSR.jpg
Bejáratok, kapuk
A bejáratok tervezésekor elsőrendű szempont a sima működés és a kifinomult megjelenés megteremtése a biztonság alapelveinek megtartása mellett. A bejáratok rendkívül halkan működnek, és könnyű áthaladást biztosítanak. A látogatók számára azonnal felismerhető az áthaladás módja és helye. A GlasStile bejárat kivitelét, anyagát és funkcióját tekintve széles választékban kapható.

GlasStile GSR
Pass-o-Mat_Studio-145x145.jpg
Lengőkapuk
Háromkaros forgókeresztek, bejárati kapuk mellé sok esetben szükséges lengőkapuk telepítése, mely menekülési, teherszállítási célokat szolgál, illetve biztosítja a mozgássérültek be/ki jutását.

GlasStile GSS
Pass-O-Mat
SwingGate
SpeedStileFPW kicsi.jpg
Gyorskapuk
A rendelkezésre álló legmodernebb technológiákkal kombinált elegáns és kifinomult konstrukció lehetővé teszi, hogy ezek a gyorskapuk minden olyan területen alkalmazhatók legyenek, ahol a legfontosabb követelmények közé tartozik az esztétikus megjelenés, a rendkívül gyors áteresztőképesség és a maximális megbízhatóság. Beléptető eszközök integrálása révén ezek a gyorskapuk egyetlen rendszerben garantálják a magas fokú megbízhatóságot és a nagy áteresztőképességet, továbbá hatékony védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolásokkal szemben. Az összes modell felszerelhető automatikus jegy-, érme vagy zsetonkezelő rendszerrel.

SpeedStile
ClearSec G.jpg
Teljes magasságú forgóajatók
Ahol jól megtervezett és vezérelt bejáratra van szükség, ott ezek a teljes magasságú forgóajtók jelentik a teljeskörű megoldást. Beltéri és kültéri modellek széles választékát kínáljuk ipari bejáratok, sportlétesítmények, védőberendezések és minden olyan környezetek számára, ahol személyes felügyelet nélkül kell megvalósítani a magas fokú biztonságot. A biztonsági szint minden további nélkül növelhető beléptető rendszer beépítésével.

Rotasec
TurnSec
Clearsec
Revosec
AutoSec no 1 single low res.jpg
Biztonsági forgóajtók
A motoros működtetésű biztonsági bejáratok tökéletes megoldást kínálnak az olyan épületek számára, ahol azonos hangsúlyt kap a kivitel és a nagyfokú biztonság. Ezek az elegáns kivitelű bejáratok megakadályozzák a belépő személyek feltorlódását, ugyanakkor tetszés szerinti biztonsági szinten működtethetők. Képesek együttműködni a különféle szabadalmazott, speciális igényekhez adaptálható detektáló rendszerekkel.
A sokoldalúság megmutatkozik a széles anyag- és méretválasztékban, valamint a választható kapumagasságokban.

AutoSec (ATS)
HiSec6.jpg
Zsilipek
A biztonsági bejárati fülkék kifejezetten a maximális biztonsági igényeket hivatottak kielégíteni. A személyforgalom beléptetése reteszelt ajtórendszeren keresztül történik.
Az azonosítás szükség esetén a külső ajtón kívül, majd a belső zárt területen belül is elvégezhető. A belső ajtó a jóváhagyás után nyílik. Az azonosítás és a vezérlés megoldható biometrikus beléptetés-vezérlő berendezésekkel, fémtárgy- és fegyverérzékelő eszközökkel, kódolt működtetésű és kártyavezérelt, illetve további, magas fokú biztonságot garantáló beléptető rendszerekkel.


HiSec
Műszaki leírások, letölthető dokumentumok
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.