hu.png gb.png
 
Vagyonvédelmi rendszerek


 
stadion1.jpg
LOGIPIX IP Videorendszer
A kamera-család tagjai 9,1, 15 és 100 megapixeles felbontással rendelkeznek. Így a legjobb minőségű analóg kamerákkal összehasonlítva sokkal élesebb, részletgazdagabb képet, vagy jóval nagyobb megfigyelhető területet nyújtanak. A multi-megapixeles képek készítése, továbbítása és letárolása komoly kihívást jelent a teljes videomegfigyelőrendszer számára. A lényegesen nagyobb adatmennyiség rugalmas kezelése érdekében a Logipix JPEG2000 skálázható tömörítési eljárást használ. A Logi-zoom biztosítja, hogy a felbontás megjelenítés függő rugalmassága ne csak a teljes képre, hanem a kép kijelölt, zoom-olt részleteire is működőképes legyen. Ezen funkciók a skálázhatóság és a Logi-zoom együttesen garantálják, hogy egy nagyfelbontású kamerákból felépülő videomegfigyelő rendszert kis sávszélességű hálózaton (pl. ADSL) keresztül is lehessen táv menedzselni.

Logipix kamera Logipix Overview
Logipix NVR
Walk DVR Walk DVR Overview
belepteto.png
Beléptető rendszer
Beléptető rendszer: Modulárisan épül fel, így telepíthetünk
egyajtós, önálló rendszertől kezdve az modern
épület-felügyeleti rendszerig különböző méretű rendszereket.
Ezek kiegészíthetőek számos funkcióval, szoftverrel,
mint például a munkaidő-nyilvántartás, őrjárat ellenőrzés,
biometrikus eszközök használata, vagy akár az épület tűzjelző,
behatolás jelző, videó rendszereinek integrálása.


STP Beléptető és Munkaidő nyilvántartó rendszer
proba1.jpg
Videórendszer
A UTC Fire and Security, mint a világ egyik vezető biztonságtechnikai cége, garancia arra, hogy kameráik, videó rögzítői között mindig találunk az éppen aktuális elvárásoknak megfelelő terméket. Jellemzően a Digi (kisebb rendszerek) és a SymSafe (nagyobb rendszerek) központokat használjuk. További központok, kamerák, egyéb videó megfigyelő rendszerhez használható eszközök ismertetői letölthetőek a www.utcfireandsecurity.com web oldalról

Digi 4
SymSafe
fire alarm system_0_1.jpg
Tűzjelző rendszer
Különböző méretű címzett tűzjelző központok (1 hurkos – 4 hurkos), illetve hagyományos tűzjelző központok találhatóak kínálatunkban, a legkülönfélébb füst, gáz, lángérzékelőkkel, egyéb kiegészítőkkel. Az ismertetők letölthetőek a web oldalról
www.utcfireandsecurity.com
vidux logo.bmp
Vidux
Magyarországon és külföldön egyaránt telepítjük, karbantartjuk a Vidux Kft. által fejlesztett és gyártott hálózati videorögzítőket. Cégünk legnagyobb referenciája e tekintetben az OTP Bank Nyrt magyarországi és külföldi leányvállalatainál telepített több mint ezer videórögzítő, melynek menedzselése mind helyben (az adott országokban), mind pedig a Magyarországon, a bank biztonsági központjából lehetséges. Az ismertetők letölthetőek a www.vidux.hu oldalról.
Intruder_Alarm_Keypad3.jpg
Riasztó rendszer
Advisor Master rendszerek, mely Magyarország első számú épületének a Parlamentnek biztonsági rendszerét is kiszolgálja, különböző nagyságban kaphatóak, függően a védendő objektum méretétől, védelem szintjétől. Ugyanígy megtalálhatóak a lakossági rendszerek, melyek otthonunk védelmét biztosítják.


Comfort
ATS 1000
ATS 2000
ATS 3000
ATS 4000
ATS 4500


 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.