hu.png gb.png
   
smpmontázskissebb.JPG
CÉGISMERTETŐ
1989-ben alakítottuk meg az SMP Számítástechnikai Kft., mint angol-magyar vegyes vállalkozást. Cégünk kezdetben számítógépeket, számítástechnikai eszközöket és tartozékokat forgalmazott.

Az alapítást követő második évben, az üzletfejlesztés eredményeképpen elindítottuk a bank-, és biztonságtechnikai eszközök és rendszerek forgalmazását, elsősorban a banki ügyfeleink igénye alapján.

Ezzel egy időben megalakult az SMP Szerviz Kft. A cég mérnökei folyamatosan biztosítják a műszaki háttért a berendezések telepítéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához.

1995-ben a cég nevét SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.-re változtattuk, amely jobban tükrözi tevékenységünket.

Az általunk képviselt gyártó cégek és termékei a világ piacán is jól ismertek, termékeiket mindíg a legújabb fejlesztések, technológiák alkalmazásával gyártják.

Az évek során folyamatosan kerültünk szembe egyre nagyobb és komolyabb informatikai és biztonságtechnikai kihívásokkal.

• A környező országokban is megkezdtük működésünket.
• Technológia mérföldkőnek tekinthetjük a számítástechnika területén, hogy 2006-ban megkezdtük a DELL Blade és VMware megoldáscsomagok szállítását és több kiemelt projektet sikerrel zártunk ügyfeleinknél.
• A biztonságtechnika területén a behatolás jelző és megfigyelő rendszerek több száz sikeres telepítését végeztük és végezzük napjainkban is.
• Szerviz mérnökeink folyamatos karbantartása és felügyelete biztosítja e rendszerek magas fokú üzembiztonságát.

Célunk, hogy ügyfeleink komplex megoldást kapjanak elképzelésük megvalósítására a tervezéstől a rendszer telepítésén át a szervizszolgáltatásig.

Cégünk megbízható jelenlétét, eladás utáni támogatását, valamint a termékek és szolgáltatások folyamatos magas szinten tartását a cégvezetés és a cégünknél bevezetett ISO9001:2000 minőségbiztosítási rendszer garantálja.
Lufibemutat.jpg
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.