hu.png gb.png
   
Virtualizáljunk- „Megoldást szállítunk”
Költséghatékonyság és a felgyorsult életünk, ma már megköveteli, hogy az általunk megvásárolt szerverek kihasználtsága 80-90%-os legyen.
Mivel nagyon ritka, hogy több alkalmazást tudjunk futtatni egy operációs rendszeren, ezért logikus volt az elképzelés, hogy az operációs rendszereket kell összevonni egy szerverre.
Ez a technológia a virtualizáció.
Ha egy gondolattal tovább lépünk, akkor felmerül az igény, hogy miért ne lehetne egy egész adatközpontot virtualizálni. Ezt az alapelvet követve fejlesztette ki a VMware a Virtual Infrastructure terméket, ami közepes és nagyvállalati ügyfelek számára kínál nagy megbízhatóságú platformot. Cégünk e termékre építette fel virtualizációs üzleti szolgáltatásait. Egy bevezetési projektben nem csak a hardverek szállítást és szoftver implementációt végezzük el, hanem amennyiben ügyfelünk igényli, elvégezzük a teljes szerverfarm felmérését, az új infrastruktúra megtervezését, valamint a régi eszközök teljes körű migrációját is.
Széleskörű projektvezetési tapasztalatunk a garanciát nyújt arra, hogy a kivitelezés határidőre elkészüljön, és a felépített rendszer megfeleljen az Ön elvárásainak és elképzelésének.

Szakítani a hagyományokkal

A VMware filozófiája egy új világot teremteni az informatikában. Mi segítünk Önnek, hogy megismerje, és használja ezt a remek technológiát.
Szakembereinek tudásával és közreműködésével akár 30 percen belül virtuális úton elkészül egy új szerver, vagy akár egy régi alkalmazást - ami egyébként az üzlet elengedhetetlen része - képessé tegyünk arra, hogy nagy megbízhatóságú klaszterben működtethessen.

A VMware nagyszerű lehetőségeket tartogat az Ön számra!
Üzleti és technológiai előnyök
Központosított menedzsment

Aki dolgozott már szerverrel, az ismeri azt a jelenséget, hogy milyen gondokat okozhat annak távoli elérése, (sokszor még a megkeresése is) kezelése is.
Amikor már 100 gépet kell menedzselni, akkor jönnek csak az igazi kihívások.
A VMware Enterprise csomagban, egy olyan egységes szabályozott környezetet adunk a felhasználók kezébe, amivel egy letisztult, feladat orientált felületen keresztül tudják menedzselni akár több száz virtuális, és fizikai eszközt. A megoldás használatával megszűnik a távoli elérés bonyodalma, és nem utolsó sorban egy rendkívül biztonságos titkosított kommunikációs csatornát, biztosít az üzemeltetőnek. Az eszköz használatával egy helyről kezelhetjük az infrastruktúra minden hardver elemét, illetve riasztásokat is definiálhatunk esetleges üzemzavarokra, hibákra, így egyéb plusz szoftver termék bevonása nélkül is tökéletesen monitorozható a felügyelt rendszer.
A szoftver használata egyszerű, így a rendszer adminisztrátoroknak nem kell részt venni hosszú és költséges tanfolyamokon, hanem néhány órás gyors oktatás után azonnal dolgozhatnak a számukra engedélyezett virtuális szerverekkel.
Direkt megtakarítás az is, hogy ezzel a technológiával egy rendszergazda gépmennyiségi korlátai kitágulnak, hiszen ezzel az eszközzel rendszerezetten nagyságrendekkel több szervert kezelhet egységnyi idő alatt.
Katasztrófa tűrés

Ügyfeleink egyre gyakrabban döntenek úgy, hogy a virtualizációval egy időben kiépítik a katasztrófavédelmi telephelyüket is. Ezzel a technológiával a VMware SnapShot technológiáját kombináljuk a Storage rendszerek távoli tükrözés lehetőségeivel. Ezzel elérhetővé válik, hogy az üzletileg kritikus szerverek on-line másolata létrejöjjön a távoli telephelyen is. Speciális szoftverek, és bonyolult konfigurációk nélkül így elérhető az, hogy akár több száz kilométerre kiépített telephelyen legyen egy tartalék VMware infrastruktúra -ami méretét tekintve, lehet akár lényegesen kisebb teljesítményű is - ami katasztrófa esetén képes rövid időn belül képes átvenni a teljes kiszolgálói funkcionalitást, ami az eljárást kiemelkedővé teszi, hogy minden esetben egyező állapotot biztosit.
Pontos tervezés után, egészen extrém helyzetek is kezelhetők, mint pl. egy 50Mbit sávszélességű vonalon kell folyamatos szinkronban tartani 22 virtuális gépet!
A VMware hozzájárul az Ön adatainak biztonságához, és üzletfolytonosságának biztosításához!
Fejlesztési igények

Napjainkban az informatikai fejlesztések önálló üzleti egységeket képeznek az IT szervezetekben. A fejlesztési igényeket egyre komolyabban kell venni, és gondoskodni kell az igények folyamatos kielégítéséről. Ám azt a hardvert még nem találták fel ami tökéletesen lefedi egy fejlesztő igényét. Képzeljen el egy olyan rendszert, ahol a fejlesztés logikáját a rendszer követi, és bármikor másodperceken belül átkapcsolhat az egyes állapotok között! Ezt kínálja Önnek a VMware. Külön a fejlesztési igények kezelésére, a VMware infrastruktúrában számtalan lehetőség kínálkozik a felmerülő igények kielégítésére. Az egyik legfontosabb ilyen lehetőség, hogy a fejlesztői virtuális eszközök hordozható rendszerek, ezáltal egy produktív rendszer menet közben lemásolható akár a fejlesztő noteszgépére, és így a fejlesztő akár otthonában is folytathatja a munkáját. Majd a munka befejeztével a virtuális gép egyszerűen visszamásolható az éles rendszerbe. Ám mindezeken túl kétségkívül a legfontosabb előny gazdasági jellegű. A befejezett fejlesztés után a virtuális gép egyszerűen lementhető szalagra, oly módon hogy bármikor rendkívül gyorsan visszatölthető marad, így a minőségbiztosítási szabályozásnak is megfelel. Megtakarítható a fejlesztési hardver ára, hiszen az erőforrások a munka végén felszabadulnak.
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.